top of page

Ik

Ik lever graag een bijdrage aan shows en evenementen als presentatrice, showhost, dagvoorzitter, moderator, kletshetmaareffevol, doe-even-leuk-met-de-mensen. En dat alles het liefst met een muzikale omlijsting en/of intermezzo. Ik schrijf en zing graag maatwerk liedjes om het personeel te bedanken, iemand in het bijzonder in het zonnetje te zetten of kritisch toe te spreken. 

Van een personeelsfeest tot liefdesviering, van een productpresentatie tot een kerstshow. Ik praat het graag aan elkaar. Ik ben op mijn best als het een beetje een charmante chaos mag worden. Sterk op de inhoud en persoonlijke verhalen, altijd menselijk, warm er licht. Ik hou van mensen en hun verhalen. Ik ben graag iemand die jou of je bedrijf helpt om jouw authentieke verhaal boven tafel te krijgen. 

Klets het maar vol

About
i-C8h7nSD-XL_edited.jpg

Mijn lievelings setup: Ik kom, samen met (een) muzikant(en) en ik praat de gelegeheid aan elkaar, terwijl hij het geheel muzikaal ondersteund met overgangs- en opkomst muziekjes en underscores. Ik doe intervieuws met sprekers, kondig gasten aan, zorg voor interactie met de zaal, tussendoor zingen we eventueel wat en als afsluiter zing ik nog een maatwerk lied dat bij iedereen als een oorwurm blijft hangen. 

Muzikale charme

Showreels
BrainwashTalks-AnnavanKooij-7313.jpg

"Ik ben op mijn best als het een beetje een charmante chaos mag worden"

Representation
BrainwashTalks-AnnavanKooij-6973.jpg

"Sterk op de inhoud en persoonlijke verhalen. Ik ben graag diegene die je helpt om jouw authentieke verhaal boven tafel te krijgen."

Neem graag contact met me op.

Ik denk graag met je mee over de mogelijkheden klik hier

bottom of page